Select Page

Далеку од вообичаениот кич
Осврт кон изложбата Фотомедиа 2000, Галерија Остен, Скопје 2000

Автор: Mаја Чанкуловска

Објавен во Студентски збор, Скопје

29.11.2000

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)