Select Page

Груевски не се откажува, на Интернет петиција против црквата
Напис
Авторки: Билјана Јовановска, Билјана Ангеловска; изјави: Небојша Вилиќ, Миpко Андовски
Објавен во Утрински весник, Скопје
31.01.2008

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)