Select Page

Граѓански бр. 34

Магазин од поинаков формат

Редакција: Ида Протуѓер Васко Попетревски, Митко Билјаноски, Теофил Блажевски, Андријана Атанасовска, Тони Димков, Калина Буневска Исаковска

Скопје, 22 декември 2012

 

Издавач: Друштво за издаваштво Рефлекс Ком Дооел

Главен уредник: Миле Јовановски

Содржини: Симонида Филипова Китановска, Киро Урдин, Васил Василев, Славимир Стојановиќ, Александар Родченко, Марина Абрамовиќ, Џозеф Бојс…

PDF mk