Select Page

Граѓански бр. 32

Магазин од поинаков формат

Редакција: Ида Протуѓер Васко Попетревски, Митко Билјаноски, Теофил Блажевски, Андријана Атанасовска, Тони Димков, Калина Буневска Исаковска

Скопје, 8 декември 2012

 

Издавач: Друштво за издаваштво Рефлекс Ком Дооел

Главен уредник: Миле Јовановски

Содржини: Луис Алберто Франке, Александар Станковски, Александар Родченко, Славомир Стојановиќ, Егон Шиле, Бруно Шулц…

PDF mk