Select Page

Граѓански бр. 30

Магазин од поинаков формат

Редакција: Ида Протуѓер Васко Попетревски, Митко Билјаноски, Теофил Блажевски, Андријана Атанасовска, Тони Димков, Калина Буневска Исаковска

Скопје, 24 ноември 2012

 

Издавач: Друштво за издаваштво Рефлекс Ком Дооел

Главен уредник: Миле Јовановски

Содржини: Урош Ѓуриќ, Киро Урдин, Иван Блажев, Дејл Чихули, Томас Сарацено, Луис Буњуел…

PDF mk