Select Page

Графички фантазии на Димче Николов
Осврт (кон изложбата на Димче Николов на Меѓународното графичко биенале во Љубљана, јуни 1993)
Автор: Б. П.

Објавен во Пулс, Скопје
23.07.1993

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата