Select Page

Графики и позлатена скулптура од Салвадор Дали на „Белата ноќ” во Скопје
Интервју со Златко Стевковски
Автор: Катерина Богоева
Објавено на dnevnik.mk
07.02.2017

 

Интервју: PDF mk