Select Page

Го облагородуваат ли просторот или ја инструментализираат културата?
Напис
Автор: Весна Дамчевска; изјави: Минас Бакалчев, Илија Аџиевски, Сашо Саздовски, Билјана Ванковска
Објавен во Нова Македонија, Скопје
20.02.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)