Select Page

Голема изложба на македонски уметници во Париз
Напис

Автор: Катарина Богоева; изјави: Владимир Величковски, Милош Коџоман

Објавен во Утрински весник, Скопје

26.02.2009

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

>>> Линк до изложбата