Select Page

Георѓи Цапев
Самостојна изложба

Текст: Соња Абаџиева – Димитрова

Музеј на современата уметност, Скопје (Салон: Ѓуро Салај 34)

14.12 – 20.12.1966

 

Каталог: PDF mk

 

>>> Линк до написот на Ѓоко Поповски