Select Page

Генеза на арабеската
Рецензија (кон изложбата „Ориентални градини” на Алпај Реџеп)

Автор: Маја Чанкуловска-Михајловска

Објавена на Dnevnik.mk
28.03.2009

 

Рецензија: PDF mk