Select Page

Врати и прозорци (напуштање на перспективата)
Самостојна изложба

Дарко Башески

Текст: Методиј Златанов

Галерија МКЦ, Скопје

Декември 1994

 

Каталог: PDF мк

(Од архивата на Вилиќ Небојша)