Select Page

Во пресрет на Меѓународниот ден на музеите, 18 мај: Музеите бараат одделенија за едукација
Напис
Автор: Катерина Богоева

Објавен во Утрински весник, Скопје
15.05.2006

 

Напис: PDF mk