Select Page

Во прво лице / In First Person
Групна изложба
Кураторка: Маја Чанкуловска-Михајловска

Национална галерија на Македонија – Мултимедијален центар Мала станица, Скопје
Отворање: 17 април 2015, 20:00 ч.

Уметници: Методи Ангелов, Јован Балов, Атанас Ботев, Гордана Вренцоска, Игор Сековски, Велимир Жерновски, Јана Јакимовска, Ангел Миов, Славица Јанешлиева, Роберт Јанкулоски, Ѓорѓе Јовановиќ, ОПА, Верица Ковачевска, Горанчо Ѓорѓиевски, Љубомир Милошески, Моника Мотеска, Александар Спасоски, Дијана Томиќ Радевска, Ирена Паскали, Зоран Попоски, Микица Трујкановиќ, Нада Прља