Select Page

Во Истра се претставија Арсовска и Куновска
Напис
Автор: Катерина Богоева; изјави: Мирна Арсовска, Јана Куновска

Објавен во Утрински Весник, Скопје
12.10.2009

 

Напис: PDF mk