Select Page

Во знакот на континуитетот
Осврт (кон 5. изложба на југословенска скулптура, Панчево, 1989)

Автор: Владимир Величковски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
05.07.1989

 

Осврт: PDF mk

(Од архивата на Павлески Станко)

 

>>> Линк до изложбата