Select Page

Воспоставени критериуми за интегрирање во светските уметнички процеси
Осврт
Автор: Владимир Величковски

Објавен во Дневник, Скопје
30.12.2000

 

Текст: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко)