Select Page

Внукот на Личеноски вели Петковски не дава да се изложува вујко му
Напис

Автор: О. П. ; изјави: Коста Бошњаковски, Емил Алексиев

Објавен во Вест, Скопје
30.12.2003

 

Напис: PDF mk