Select Page

ВМРО – ДПМНЕ го упати МВР сликите од хотелот „Бисер“ да ги бара во МПЦ
Напис
Автор: Д. Р.

Објавен во Нова Македонија, Скопје
14.04.2003

 

Напис: PDF mk