Select Page

Владини пакетчиња за дисидентите
Напис

Автор: М. Петревска; изјави: Ганка Самоиловска Цветанова, Зоран Петровски, Емил Алексиев, Димитар Станковски

Објавено во Македонија денес, Скопје
28.12.2000

 

Напис:  PDF mk