Select Page

Вистинската уметност на дланка
Напис

Автор: Весна Ивановска; изјави: Марија Ѓоргова, Никола Глигоров, Елиза Шулевска

Објавен во Дневник, Скопје

Април 2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)