Select Page

Викендов во галеријата „Прес то егзит“: „Берберницата“ на Искра Димитрова привлече внимание
Напис
Автор: К(атерина) Б(огоева): изјава: Искра Димитрова

Објавен во Утрински весник, Скопје
15.05.2006

 

Напис: PDF mk