Select Page

Визуелни индустрии
Групна изложба во јавен простор (во склоп на фестивалот на креативни индустрии „Скопје креатива“)

Кураторка: Ана Франговска

Организација: Институт за уметности и култура „Арс Акта“, Скопје
11-16.06.2012

 

Учесници: Марија Ветероскa, Марко Манев, ОПА, Елпида Хаџи-Василева, Жанета Вангели, Нина Георгиева и Дамјан Цветков Димитров, Борис Петровски, Иван Дургутовски, Ирена Паскали, Искра Димитрова

Мапа: PDF mk

Флаер: JPG mk

Кураторски текст: PDF mk

Фото галерија ☟