Select Page

Верољуб Станковиќ
Самостојна изложба

Текст: Тане Атанасовски – Гарски

 

Уметничка галерија, Куманово
Декември, 1994
.

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)