Select Page

Веле Ташовски
Самостојна изложба

Текст: Жарко Јакимовски

Дом на младите „25 Мај“, Скопје
Декември 1981 – јануари 1982

 

Каталог: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

>>> Линк до освртот на Паскал Гилевски