Select Page

Васко Ташковски
Самостојна изложба (пристапна изложба во МАНУ)

Текст: Влада Урошевиќ
Избор од критики: Вилием Гаунт, Павле Васиќ, Јосип Шкунца, Славко Јаневски

 

МАНУ, Скопје
Октомври 1994

 

 

Каталог: PDF mk
Избор од критики: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)