Select Page

Вандалски урнат муралот „Пролетна игра“ од Велков: Во Струмица уништен мурал стар 54 години
Напис
Автор: В. Т.

Веб портал на дневниот весник „Вест“
Објавен на 24. 04. 2016

 

JPG mk