Select Page

„Бродот на творештвото“ е цврсто закотвен
Рецензија кон 10. Биенале на млади уметници, МСУ Скопје, 2015

Автор: Владимир Величковски

Објавена во Нова Македонија, Скопје

25.03.2015

 

Рецензија: PDF mk