Select Page

Бојата во британското сликарство
Групна изложба

Избор на дела: Алан Баунис

Музеј на современата уметност, Скопје
1984

 

Учесници: Стивн Бакли, Бернард Коен, Ален Дејви, Тери Фрост, Џон Голдинг, Патрик Хирон, Авојн Хичинс, Џон Хојленд, Ален Џоунс, Том Филипс, Вилјем Скот, Џек Смит, Ричард Смит, Јан Стивенсон, Вилијем Тарнбел

Каталог: PDF mk