Select Page

Пламнати ѕидови – Раѓање на муралот
ТВ документарец за Борко Лазески

Подготовка и текст: Оливера Христова
Сценарио и режија: Мето Петровски

ТВ Скопје
1986

 

ТВ документарец ☟