Select Page

Борислав Траиковски
Самостојна изложба по повод 30-годишна творечка дејност на академскиот сликар Борислав Траиковски

 

Изложбен салон на Спомен-домот на културата, Битола
18.05 – 02.06.1982

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)