Select Page

Божидар Дамјановски и Александар Цветковиќ
Изложба на цртежи
Текст: Александар Богојевиќ

Галерија на Домот на младите „25 Мај“, Скопје
1979

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)