Select Page

Богатство на асоцијативни содржини
Осврт (кон изложбата на графики на Хенри Мур, Уметничка галерија, Скопје, 1983)
Автор: Владимир Величковски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
03.09.1983

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата