Select Page

Богата ликовна сезона
Напис

Автор: Симон Шемов

Објавен во Вечер, Скопје
06.09.1967

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата „Современи македонски уметници: Актуелни тенденции“

>>> Линк до изложбата на Мариј Прегељ

>>> Линк до изложбата на Спасе Куновски

>>>  Линк до изложбата на Бранко Ружиќ

>>>  Линк до изложбата на Пабло Пикасо