Select Page

Блокбастер изложба
Осврт (кон изложбата на дела од Виктор Вазарели, МСУ, Скопје, 2008)

Автор: Соња Абаџиева

Објавен во Вест, Скопје
23.04.2008

 

Осврт: PDF mk