Select Page

Битола на платно
Самостојна изложба

Спиро Кубуровски
Текст: Паскал Гилевски

 

Ликовен салон ДЛУБ, Битола
Мај 1998

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)