Select Page

Без простор за рамнодушност
Напис
Автор: не е наведен; изјави: Дијана Томиќ Радевска, Моника Мотеска, Љупка Делева, Жанета Вангели

Објавен во Денес, Скопје
24.06.1999

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)