Select Page

Барање на можните решенија на сликата
Напис

Автор: С.Ѓ.; изјава: Миодраг Ѓорѓевиќ

Објавен во Нова Македонија, Скопје
28.02.1979

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата