Select Page

Аце ќе јава

Напис

Автор: Маја Неделковска; изјави: Мирослав Грчев, Нада Проева, Искра Гешоска

Објавен во печатените медиуми, Скопје

30.04.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)