Select Page

Атанас Мучев 1917 – 1962

Ретроспективно – монографска изложба

Текстови: Владимир Величковски, Кочо Урдин, Стојан Пачов, Борко Лазески, Глигор Беќаров

Дом на културата, Струмица

1993

 

Монографија: PDF mk  (summary in English)

.

(Од архивата на Вилиќ Небојша)