Select Page

АРЧИ – Асоцијација за култура Италија
Групна изложба на уметниците од Ферара

Текст: Ренато Зити

Уметничка галерија, Скопје
22 март – 1 април 1971

 

Издавач: Друштво на ликовни уметници на Македонија

Каталог: PDF mk