Select Page

Архибригадата нема да ја покорат

Напис

Автор: Јован Постолски; изјава: Богдан Илиевски

Објавен во Дневник, Скопје

13.04.2009

 

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)