Select Page

Археолошки музеј во центарот на Скопје

Напис

Автор: Весна Ивановска; изјави: Паско Кузман

Објавен во Дневник, Скопје

22.01.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)