Select Page

Три тези за апстрактното сликарство во Македонија 1960-1990
ТВ прилог за изложбата „Апстрактното сликарство во Македонија 1960-1990″, МСУ Скопје, курирана од Зоран Петровски

Автор на прилогот: Небојша Вилиќ
МТВ Скопје
1992

 

Видео материјал ☟

Забелешка: Поради авторските права, оригиналната музичка подлога во видео материјалот е заменета со друга.

 

>>> Линк до изложбата