Select Page

Апокалипсата е големо прочистување

Интервју со Александар Станкоски

Разговарал: Зоран Бојаровски

Објавено во Форум, Скопје

08.11.2002

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)