Select Page

Античкиот портрет во Југославија/

Осврт кон изложбата „Античкиот портрет во Југославија“ во Музеј на Македонија, септември – октомври 1989

Автор: Бојан Иванов

Разгледи, Скопје

Септември – октомври 1989

 

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)