Select Page

Александар ќе дојава како светско чудо
Напис
Автор: Т.И. ; изјави: Благој Чушков, Мирослав Грчев

Објавен во Утрински весник, Скопје
06.05.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)