Select Page

Александар ќе дојава во октомври 2010
Напис
Автор: Е. Ангеловска; изјави: Владимир Тодоровиќ

Објавен во Вест, Скопје
06.05.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)