Select Page

Александар Јанкулоски – Цане
Самостојна изложба

Културно-Информативен Центар на Р. Македонија во Софија

 

Организација на изложбата: Културно-Информативен Центар на Р. Македонија во Софија и КИЦ од Скопје

Отворање: 8 септември 2009, 18.00 ч.

 

Изложбата ја отвори: Емил Шулајковски, КИЦ-Скопје

Покана: JPG mk/bg