Select Page

Александар нема документи за на плоштад
Напис

Автор: не е наведен; изјава: Владимир Тодоровиќ

Објавен во Дневник, Скопје
07.05.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)